De gamla vanliga

"Hur lång tid kommer det att ta innan våra svenska barn vänder ansiktet mot mecka"
Inte lång tid om det fortsätter som det gör. Folket måste vakna!




Linköping Den 16 november föll domen i Linköpings tingsrätt mot den 17-årige, syriska medborgaren Rabi, som stått åtalad för att ha våldtagit en 12-årig autistisk flicka.

Det var den 3 november som den syriska medborgaren mötte den 12-åriga flickan utanför Ryds centrum i Linköping där hon och några flera ungdomar stod och pratade.

Rabi började fråga flickan, som aldrig träffat Rabi tidigare, hur gammal hon var och om hon tyckte om honom. När de övriga i gruppen gick åt skilda håll så förmådde Rabi flickan att följa med honom till en fotbollsplan några minuters väg bort, där drog främlingen ner flickans byxor och trosor till knäna för att sedan tvinga sig på henne. Rabi tryckte sin penis mot flickan underliv och anus så hårt att bristningar och blodvite uppstod.

Därpå försökte han förmå flickan att under hot om att döda henne ta hans penis i sin mun. När den blott 12-åriga flickan vägrade så tvingade han istället henne att onanera åt honom.

Under hela övergreppet så kallade Rabi flickan för hora och fitta och när flickan försökte komma ifrån honom höll han fast henne för att kunna fortsätta sina övergrepp mot den lilla flickan.

För detta bestialiska dåd döms Rabi, född den 1 april 1991 och bosatt i samma område där övergreppet ägde rum, till endast tio månaders sluten ungdomsvård för våldtäkt mot barn och att betala ett skadestånd på 110 000 kronor till den utsatta flickan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0