Skara :)

Jag känner mig som en helt ny människa haha nej men hade inget bättre att skriva, inte många som läser min blogg. Madde och Sanna läser den, och kanske några jävlar som råkar halka in på min blogg någon gång.
Stackars dom som råkar halka in på min blogg och läser allt jag skriver, jag skriver ju verkligen om intressanta grejer.
Min blogg är verkligen bäst, har jag kommit fram till.

Idag skulle jag ha gått på möte, men det blev som det blev och jag gick på en promenad istället sen drog jag till affären och köpte dricka. Efter det så träffade jag Tintin och hennes killkompis på resecentrum, sen åkte jag och Tintin till Skara. Hon skulle till sin farsa och jag skulle möta upp Madde där för vi skulle träffa min farsa, det blev inte så jävla lyckat. Jag känner inte honom så bra så det kändes jävligt stelt, visste inte vad jag skulle säga. Jag kände mig väldigt anti emot honom. Köpte en ny mobil idag med i Skara, Madde la ut pengar åt mig, tack och lov för Madde haha <3.
Den skulle ha kostat 600Kr men jag fick den för 500Kr bara för att jag är jag :) haha.

Som vanligt så köpte vi energy dryck med, jag har börjat att tröttna på energy dryck lite, druckit 3st idag, och har jävligt ont i magen. Vet ej varför men men, tror inte det är drickan. Åt mat innan ochså, jag var inte ens hungrig men åt ändå.
Madde och jag lekte på lekplatsen i Skara med, jag älskar att leka på lekplatser, speciellt den i Skara haha.

Jag fyller år snart med så jag tänkte tatuera mig då, länge velat tatuera mig så nu får jag fan ta och göra det!
Morsan sa att hon skulle snacka med en tatuerare som hon känner, så kanske man kan få det lite billigare ochså. Gäller att tänka smart haha!




:)

Söt klänning ifrån Gina Tricot :)





Mååååndag

Då satt man här alldeles ensam utan Ted, vart med Ted sen i fredags och idag så åkte han hem. Jag saknar honom faktist, trodde inte jag skulle sakna honom så mycket...

Imorgon ska jag nog vara med Madde, hoppas jag iallafall.
Hon och jag är riktigt ostabila haha. När vi är i ett förhållande med någon, och allting går jätte bra så kommer vi på något sätt att förstöra allting, jag vet inte varför. Kanske inte var menat ändå haha.
Och trött som utav helvete är jag med, mest sovit under hela helgen men är fortfarande trött, inte ätit så mycket heller.
Enligt Ted så snarkar jag, hoppas han ljög haha. Aldrig snarkat förut, jag vill inte snarka haha!




Jodå....

Imorgon ska jag troligtvis vara med Madde, ska försöka att få med henne till Skövde eller något. Måste köpa smink imorgon med, kläder ska jag ge fan i att köpa på ett tag, ska försöka iallafall. Mobilen har lagt av, förjävligt. Måste ha en ny mobil snart! Imorgon åker Mr T hem ochså, sad.




Natt! ;D

Då var det torsdag idag, och jag ska träffa en tjejkompis senare :). Egentligen orkar jag inte gå ut idag men orkar inte sitta hemma heller, får allt ta mig ut. Men jag ska ge fan i att köpa kläder, ska försöka iallafall, Jag köper alldeles för mycket kläder, eller nej inte så mycket. Finns folk som köper mer kläder än mig, men jag vill verkligen ha en klänning som jag såg på Gina Tricot igår!
Jag var där igår och köpte en rosa tröja för bara 50Kr, den kostade 199Kr innan, och en svart/turkos skit snygg klänning för 199Kr :).

Till helgen så blir det nog att träffa Mr T kan vi kalla honom haha, vi ska nog inte göra något speciellt, Ska försöka att dra med honom till motorgården, jag vill verkligen dit! Madde ska dit med, hon ska tydligen ha klänning, det vill jag fan se haha. Det är 50-tals tema på motorgården, och jag som älskar 50-talet :).
Har inte mycket pengar kvar heller så får se hur det blir med det, blir säkert att stanna hemma och glo på tv eller något :).



Klänningen är inte blå som den är på bilden, utan mer turkos-aktig

Nice ;D haha

Idag är det söndag och solen lyser ute, nu är våren här :).
Sanna vill bli blondin, men efter 3 misslyckade försök så färga hon sitt hår ljusbrunt/guldaktigt.
Hon passade ju i det röda håret, men nej hon ska ju förstöra allt som vanligt haha.
Själv så ska jag färga min lugg i någon snygg färg, men vet inte riktigt vilken färg. Vill ha lite rockabilly-stuk på luggen. Svart är så jobbigt att få ur, och rött har jag testat och det var inte så vidare snyggt på mig. Får väll se vad det blir för färg.
Madde ska färga sitt hår snart med, rosa tror jag hon skulle färga. Det var ett jävla färgande på henne och Sanna haha.

Vill köpa nya kläder med, ska till Gina Tricot på tisdag med Madde och kolla lite :) såg en jävligt snygg klänning där som jag ska ha, men väntar tills det blir rea istället :) eller orkar man verkligen vänta haha ?

Har lust att åka någonstans med, men vet inte vart. Jag och Madde åker alltid till Skövde elleSkara, vi var i Trollhättan en sväng med men det var ingen höjdare, vi får försöka att ta oss till en annan stad snart. Göteborg eller något!




Trollhättan/Jodå haha

Idag har jag inte gjort så mycket, har kollat på tv och lagat mat.
Vart en seg dag idag, är jävligt trött med. Bara sitter och gäspar hela tiden. Inatt så kommer min bror hem ifrån Thailand, saknat honom faktist.
Ikväll så händer nog inget speciellt, kolla på Sanningens ögonblick om cirka en timma, undrar om Sveriges värsta bilförare visas ikväll. Det visas säkert samtidigt som Sanningens ögonblick.
Imorgon ska jag på möte och efter det ska jag vara med Madde, vi ska troligtvis till Trollhättan imorgon, jag hoppas det iallafall :)



Älskar Madelene Olsson <3

Oh yeah ?

Jag och Madde hade lovely time igår, jävligt bra musik som spelades.
Vi träffade roligt folk där med, snodde pundarns affish, oh yeah.
Madde har ingen affish, hahaha oooh yeaaah.

Jag och Madde ska till Trollhättan på måndag, oh yeah.

Im living the dream
Wooooooooooooooohhhw! Oh yeah

living the dream

Sitter i sängen och fryser, härligt. Kollar på en jävligt kass skräck-film med, Boogeyman 2. Skådespelarna är så kassa, hela filmen är så kass. Men typiskt mig att se på filmer som jag inte gillar.
Idag har jag vart med Madde, vi flummade runt, sov hos mig en stund, eller ja hon vilade och jag slumrade till ett par gånger. Efter det så drog vi till stan och kollade i affärer, jag hittade en skit snygg klänning på Gina Tricot, och ett par nätstrumpbyxor på Lindex, eftersom Madde är fattig så kunde inte hon köpa kläder haha mobbning på hög nivå. Vi drack energy dryck med som vanligt, hon drack sin jävla orginal och jag cranberry! Glömde min ena cranberry som hon köpt åt mig, känns jävligt haha.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt, är så jävla trött orkar knappt göra någonting. Blir nog bara att laga mat, och att kolla på tv och dunka musik. På fredag blir det att åka till Skara med Madde och på lördag får vi se vad som händer ;D oh yeah.



IM FUCKING LIVING THE DREAAAAAAM HAHAHA

Ajjemän

Allting känns konstigt nu, jag vet inte hur jag känner. Allting känns bara konstigt. Sov hos morbror inatt för jag och morsan tjaffsat som fan på sistonde, hoppas att allting löser sig snabbt och att jag får lägenhet snart eller så flyttar jag till någon kompis, får ta det som det kommer. På fredag så ska jag och Madde till Skara med de ska bli kul :) och imorgon ska vi luffa runt i stan like the old days haha. idag är jag så jävla seg, vet knappt vad jag heter i efternamn. Jag är så jävla trött!

Fritidskort =)

Idag har jag äntligen köpt ett fritidskort, så nu kan jag ta mig någonstans :).
Vart i Skövde och Skara med Madde idag, i Skövde var det massa militärer överallt haha.
Schizo-Siv har hittat en kompis haha, härligt härligt för henne.
Träffade Alexandra idag med :D

Folk blir allt mindre och mindre när dom börjar att tänka på sex, jag såg några små ungar som var på väg in till ungdomsmottagningen idag, dom såg ut att vara högst 13. I den åldern ska man inte ens tänka på sånt, man ska leka och ha kul haha wiiie =)


Dvärg-jävel haha

Helgen blev inte förstörd trots allt :). Vart med några kompisar i helgen och flummat, roligast var att vara med Madde. Vi har alltid lika kul varje gång vi är med varandra.
Vi såg en dvärg med, det började att klia i mina knogar och jag fick hålla fast Madde haha. Vi hälsade på min morbror med, härligt härligt haha.

Imorgon ska jag tvinga Madde till Lidköping måste vara med henne imorgon annars jääävlar haha.
Måste verkligen ta mig till Örebro, måste!!!

RSS 2.0