Mr.Smile/Helg

Sitter i brorsans rum och väntar på bättre tider haha, nej men väntar på att klockan ska bli 13:00 så jag kan möta upp Madde. Ska fan till Stars sen med, lovar att Mr.Smile kommer att vara där haha ( Mr.Smile är en snubbe som jobbar på Stars, som alltid ler när han pratar).

Får se om man åker till Örebro , mina planer verkar ha gått åt helvete nu.
Orkar inte vara hemma i helgen.
The Helg is förstörd =/

runaway from the pain

Idag har jag vart med Madde, var kul att vara med henne :). Vi har skrattat som fan idag, kanske lite för mycket.
Köpt kjol på Gina Tricot, en Fake-Piercing och tygmärke, svarta slingor och massa energy dryck.
Jackjäveln Nr2 kom idag haha, härligt härligt.




Janie´s got a gun
- She got a gun!
Janie Briggs got a gun, so runaway ruuuunawaay from the pain
.

Mobil/Snus

Jag sparar nästan aldrig mobilnummer, helt enkelt för att jag inte vill. Jag vill inte ha något med individen att göra som ger mig sitt nummer och säger åt mig att ringa eller smsa haha, så elak är jag. Nej men gillar inte att spara nummer, något jag fått för mig. Fått en del bekymmer för det, folk som smsar och jag vet inte vilka det är. Någon smsade mig nyss, tog en halv timma för mig att komma på vem det var.

Dricker mycket Energy dryck nu med, kommer nog att tröttna om några veckor. Det är jävligt gott, bättre än Coca Cola och sån skit dricka. Herrljunga cider är fina grejer med.
Fick lite snus av brorsan, men det var fan inte gött, fast det får duga under tiden. Så jag tar och köper mitt favoritsnus imorgon istället haha.

Happy ?

Jag blir så trött på folk som är glada och kära haha.
En tjejkompis till mig ska förlova sig för andra gången, jag har inte ens förlovat mig en gång. Det är inte en tävling, men ändå! Och Sanna är jätte kär, kanske lite för kär för att vara Sanna. Medans jag är helt lonely och olycligt kär i en kille som jag vill vara med hela tiden. Jag vet att det inte kommer att hålla mellan mig och honom, jag kommer alltid på något sätt att förstöra för mig själv när jag är kär.
Madde och jag träffas knappt aldrig, tror jag ska låta henne vara.
Ingenting går bra för mig i år, hoppas det vänder snart! Vill vara lycklig som alla andra är =/


Tro fan att jackjäveln inte kommit än heller!

Segt

Jag är jävligt seg av mig, skulle ha gått till morbror idag men orkade inte det.
Jag orkar knappt göra någonting längre, vet inte vad som har hänt med mig, är ständigt trött.
Nu har jag lyssnat på samma låt i en halv timma, orkar inte ens byta låt haha. Kommer att tröttna på den snart.
På onsdag så ska jag och Madde på begravning, vi kommer säkert att skämma ut oss. Hon och jag i samma rum går inte, vi kan inte vara seriösa. Vi kommer säkert bli utslängda eller något haha.



Sheena is a Punk Rocker <3

Ny jacka haha

Den stora frågan är om jag ska åka till Örebro imorgon, jag får ju pengar om cirka en vecka så kanske borde vänta en vecka istället, det är ju inte så lång tid kvar =). Jackjäveln har inte kommit än, beställde en ny jacka från en annan sida som jag beställt från förut. Ska avbeställa jackjäveln från Camostore, den kommer ändå inte.
Trött som fan är jag med, måste bleka håret ochså, orkar inte gå till affären men måste ha blekning haha jävligt.

Tröööött!


Soft/jackisen haha

Jackjäveln har inte kommit än, det var det jävligaste. Beställde den för över en månad sen och den har inte kommit än, ringde till Camostore i fredags och de sa att jag skulle skicka ett E-Mail om vad jag hade beställt, idiotiskt. Jag har ju redan beställt, så varför sa jag skicka ett E-Mail om vad jag beställt ? Dåligt företag det där, ska aldrig mer beställa något därifrån. Men jag skickade ett E-Mail men ingenting har kommit än, tror inte jackjäveln kommer den här veckan.
Jag ska kanske med en polare till Kristinehamn, jag hoppas att jag åker dit iallafall. Isåfall kan jag be min polare att släppa av mig hos en viss person, då skulle jag nog bli jätte glad :) lagom till alla hjärtans dag med.
Sanna får iallafall vara med någon på alla hjärtans dag, jag vill vara med en person då men vet ej hur jag ska ta mig dit, så får hoppas att jag tar mig till Kristinehamn :).
Vart en tråkig dag idag som vanligt, gör knappt något om dagarna nu förtiden. Imorgon måste jag köpa blekning och kanske lite chips, hade fan inte vart fel haha. Jackjäveln kommer nog inte imorgon heller, gett upp hoppet haha. Jävligt jävligt.


Sanna är en lustig liten typ som borde skjutas i benet med en sån däringa soft airgun eller vad dom heter haha

Old bloggs haha

Jag minns den gamla goda tiden när jag och Sanna skrev bloggar om varanda.
Kopierat några gamla bloggar som jag skrivit, det var fan den gamla goda tiden det haha. Fast jag och Sanna har inte förändrats så mycket sen dess, bara till det värre. Vi blir allt sjukare med åren.



10 September 2008

Ja, som jag skrivit i mina andra bloggar så spökar ju det hos Sanna, och ifall ni inte visste det so now you know ;). Det spökar uppe på vinden, Sanna hör fotsteg. Så nu ska Sanna upp med en stekpanna och margarin och slå ner jäveln som går där hahahah. Hur ska detta gå. Den här bloggen får Sanna att framstå som en idiot haha.

Sanna&Jag Funderar På Att Bli Feminister :P



22 Augusti 2008

Ja, det är exakt som det låter. Tro inget annat! Sanna älskar mina bloggar,det är sanningen och inget annat än sanning ;)

Lilla Sanna ska flytta till Östersund på söndag haha =) Hon kommer nog tillbaks om ett år ;D Vi får väl se ;) Undrar vart jag bor om ett år haha !? Ingen som  vet ingen som vet ;). Haha är så jävla trött, och har skit ont i halsen haha inte gött =)  haha halkade och skriva Undrar vart jag bort om ett år förut ;) men lilla Sanna klagade på min felstavning så fixade till det haha ;)


1 Augusti 2008

Ja, då var det dags att skriva en onödig blogg då haha.

Sanna och Jag skrev alltid en massa bloggar om varandra back in the days ;) det var fina tider det haha :D

Fan klockan är snart 10 och jag är redan vaken, wiiierd. Ska till Etuna om hundra timmar, jag får säkert sitta bredvid fjortisar. Vem fan sitter och målar sina naglar, klipper hål i sina byxor och leggings, tar kort på varandra i ett tåg haha!? Jo dom jag satt bredvid på tåget sist när jag skulle till Etuna haha. Fyfan :P

17 Februari 2008
Ja men det var ju fan vad jag var trött då.. jag skriver så jävla onödiga bloggar. fan nu skriver jag en blogg om hur jävla trött jag är.Men det är ändå folk som läser mina bloggar. Fattar ej varför? Dom är inte så värst intressanta.
Jag är så jävla trött så att jag lägger mig i koma snart. Trött Trött Trött
Om man skulle ta och göra någonting åt saken istället för att klaga. men det är min sak. Att klaga! hela jävla tiden. måste alltid ha någonting att klaga på. 
Jag är så trött så att jag inte orkar att gå och lägga mig ens. det är fan inte trötthet det är lathet ;D haha
.

26 Januari 2008
Jag visste det sanna, jag visste det från början. du älskar verkligen att förstöra min dag. det bästa du vet är att vakna upp och ha den känslan att du ska förstöra min dag. jag fattar inte hur du ens orkar vakna om morgorna

din jävel säger jag bara sanningen har kommit fram hahaaha



Madis&Sabina Har shoppat/Luffat i trollhättan idaah ;D och madis är besatt av talet 25 haha !



15 Januari 2008

Sannas värsta fiende är en hund vid namn texas. dom tål inte varann det gick så blodigt till så sanna beslöt att gå ifrån hunden ;D hahahahah

ska bleka håret idag ;D





Öga för öga

Jag har insett att jag är rätt så hatisk av mig, jag hatar rätt så mycket när jag tänker efter.
Men är det konstigt att man känner förakt mot samhället?
Så mycket mord och våldtäkter man får höra om, men är det någon som bryr sig ens?
Jag tycker att de som mördar och våldtar borde låsas in föralltid, eller få dödsstraff.
Hårdare straff ska det vara! Fängelsen ska bli hårdare tycker jag, en brottsling ska inte behandlas som en individ utan som ett kryp som ska krossas.

Skolor måste ochså bli strängare, hårdare regler. Barn/ungdommar har för mycket val.
När man har för många val så tror man att man kan göra precis hur som helst, lärarna borde bli mycket strängare. De måste visa vem det är som bestämmer. Nu bestämmer barn/ungdommar mer än vad lärarna gör!




Jackjävel remix haha

Jag pratade med Sanna förut och hon klagade på att jag inte bloggat på länge.
Hon ville att jag skulle skriva en blogg om hur mycket jag älskar henne, men det kan jag ju inte göra för då ljuger jag ju :) fult att ljuga haha. Jag tänker alldeles för mycket, tänker så att jag blir spyfärdig haha. får lägga av med mitt tänkande på saker och ting blir inte klok på det.
Saknar Madde, hon är i Arvika nu :). Hoppas hon har det kul där, det förtjänar hon :).
Vill ochså komma bort ett tag, ska försöka att ta mig någonstans haha helst till Örebro.
Får väll se hur det blir med det, allting går alltid åt helvete.
Hoppas jackjäveln kommer imorgon, skrivit om den där jackjäveln i 4 bloggar nu tror jag haha. Ska fan aldrig beställa från den sidan igen, kommer säkert göra det igen haha.
Och om jag orkar så går jag och köper godis, colaflaskor :D vart sugen på det som fan idag haha jävligt.



Maddes lilla Jörgen haha!










RSS 2.0