Roadtrip haha

Idag har jag och Madde vart lite överallt, vart en flummig och underbar dag! :)

Skövde: Vi åkte till Skövde först, såklart skulle Madde hoppa i fontänen haha, jag ville göra det men mitt plåster skulle ha åkt av då ( har skavsårplåster). Men hon hade det kul och skvätte och hade sig, och jag filmade in henne :).
Efter det så drog vi vill grillen och käkade lite pommes frites.
Tjötade lite med Lottis och hennes tjejkompis, sköna typer det där haha :).
Mitt i allt får vi ett ryck och sätter oss på bussen till Falköping

Falköping: Ja vi anlände i Falköping och jag trodde att vi gick så rätt men vi gick så fel haha, vi gick omkring i hela staden. Madde blev lite sur när jag sa att jag kände igen varenda område och att Johan ( Min polare ) bodde precis där borta, så vi gick omkring i ungefär en timma och letade men till slut hittade vi hans hus :), det var så värt det!
Madde tyckte han var skit rolig så vi ska dit fler gånger, måste till honom snart:) rolig jävel det där haha.

Skara: I Skara hände inte så mycket men vad kan man mer begära av en så jätte rolig stad haha ? Vi gick på en liten promenad i staden och kollade runt, sen satte vi oss ner på marken och väntade på bussen till Götene, skulle byta buss därifrån till Lidköping.



Madde och jag ska till Göteborg och flumma järnet snart med:) <3:D

Camo

Vaknade vid 10:30 idag, kollade mobilen för att se om jag fått sms, och det hade jag fått!
Mina camouflage byxor har äntligen kommit, så jag gick till affären förut och tänkte hämta ut dom. Men man måste visst ha ID, det var det jävligaste. Har jag aldrig behövt förut, men får vänta tills morsan kommer hem eller kanske brorsan kan hjälpa mig tro? Jag ska ha mina byxor idag!
Kollade posten med, min hårfärg har kommit men den har jag inte råd att hämta ut riktigt än :).

Längtar till helgen! Då är det cruising i stan :) Härligt:D

Thats how it goes

Haha så går det när man beställer alldeles för mycket skit, ja då har man inga pengar kvar.
Beställde en hårfärg och strumpbyxor för cirka en månad sen, fick meddelande för 2 veckor sen att strumpbyxorna var slut, nu har det gått 2 veckor och har ännu inte fått hårfärgen, förjävligt.

Beställt från Noshame med, för några dagar sen beställde jag två t-shirtar som kommer att gå på cirka 450 kr med frakt. Haha dagen efter det så är jag så dum och beställer ett par camouflage byxor som ochså kommer att gå på cirka 450Kr, varför beställde jag inte allt på samma gång? Jag får helt enkelt skylla mig själv, men kläderna är så värda pengarna!

Jag hoppas att jag får mer pengar så jag har råd att åka till Västerås på Power Meet, för dit vill jag!

RSS 2.0