Mångkulturella Sverige

Kostnaden för en fängelseplats på ett svensk fängelse är nästan 1 miljon kronor om året, ungefär 3000 kr per dygn. Ungefär 25 procent av alla fängelsekunder i Sverige är utländska medborgare. Samtidigt utgör de utländska medborgarna bara 5 procent av den totala befolkningen. Av de som dömts till svenskt fängelse i fyra år eller mer är 40 procent utländska medborgare.

Det finns inga officiella siffror på hur många invandrare det totalt sitter i svenska fängelser, eftersom anstalterna inte för någon statistik över etnisk bakgrund, utan enbart över medborgarskap. Inofficiella källor anger dock att 75-90 procent av internerna i svenska fängelser har utländsk bakgrund. Myndigheterna har ännu inte tillbakavisat uppgifterna, och rent logiskt stämmer siffran, om man jämför den med antalet utländska medborgare i svenska fängelser.
Det sitter ungefär 5 500 personer i fängelse och häkte i Sverige varje dag. För detta krävs cirka 7 500 personer inom kriminalvården. Kostnaden för personal inom kriminalvården ligger på ungefär 5 miljarder kronor per år. Största utgiften är fängelse. Utan det "mångkulturella Sverige" hade kostnaden varit en bråkdel av vad den är idag.



30 augusti 2003: Svenska ambulansförare misshandlas brutalt av ett invandrargäng. Ambulans rycker ut efter att man fått ett larm om att en person ligger medvetslös i parken på Norra bantorget. Men när de kommer till parken hittar de båda sjukvårdarna ingen skadad man. Däremot sitter en grupp på omkring femton personer, alla med afrikanskt ursprung, i parken och dricker öl. När en annan man kommer fram till ambulansen och pratar med föraren går en person ur gänget fram till mannen och börjar, av okänd anledning, knuffa på honom. Ambulansföraren kliver ur bilen och försöker sära på de båda männen. Den första mannen springer därifrån medan föraren håller fast den andre. Då tänder resten av gänget till och börjar röra sig mot ambulansföraren i en halvcirkel. Denne släpper då mannen och rör sig mot ambulansens bakdel, men det räcker inte. Snart börjar 5 -6 personer slå och sparka på den svenske ambulansföraren. När de fått ner honom på marken tar en av männen sats och försöker hoppa på hans huvud, men föraren lyckas rulla undan i sista sekunden. Den andre ambulansmannen hoppar ur och försöker stoppa misshandeln, men blir då också misshandlad. Till slut lyckas de båda ambulansmännen ta sig därifrån och springer bakom en mur. Männen står kvar en stund och tittar på varandra innan de skingras.



21 februari 2003: Tre flickor i 10-12 årsåldern rånas av invandrare på en gångväg i Skärholmen. En av rånarna hotar med pistol och skriker "hit med pengarna och mobilen". De bägge rånarna är cirka 175 centimeter långa och har smal kroppsbyggnad. En av rånarna bär en vit munkjacka med huvan uppdragen över huvudet och svarta säckiga byxor. Han pratar med utländsk brytning och bär pistol. 
 


25 stycken invandrarungdomar gick, helt oprovocerat, till attack mot sju stycken svenska ungdomar. Dem skrek att dem skulle döda nazister och börjar sedan springa mot oss. Invandrarna var beväpnade med knivar, batonger och en hund, säger han. Några "nazister" ska enligt uppgift inte funnits på plats.

Vi sju stycken svenska killar börjar springa genom ett bostadsområde varpå en av oss bestämmer sig för att gömma sig i en trädgård. Detta ser invandrarna och 20 stycken går till attack med sparkar och slag

Ett vittne som ser misshandeln berättar senare att hon bedömde att gänget ska ha misshandlat mannen i cirka två minuter med sparkar och slag efter det att mannen hamnat på marken. Därefter skulle en person i gänget som beskrivs som "en liten kille" ha satt sig med ena knäet i magen på offret medan han körde in en kniv i bröstet på honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0