Tack Sänna ;d

Sanna har fixat min blogg nu, tyckte den blev jävligt snygg.
Tack Sanna!




"OSSE (Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa) har gett den turkiska ambassadören Ömür Orhun uppgiften att utvärdera en påstådd diskriminering av muslimer i Sverige och kommer publiceras sitt resultat i en ny rapport från OSSE.

Samtidig som han gläds åt att samhället i stort visar tolerans mot muslimer, så oroas han även över vad han säger är allt fler antimuslimska stämningarna. Han tar bland annat upp Sverigedemokraterna på tal och uppmanar att han inte vill se etablerade riksdagspartier "smittas" av främlingsfientlighet.

I den kommande rapporten riktar de kritik till de rättsvårdande myndigheterna för att de inte har någon långsiktig strategi när det gäller påstådda hatbrott mot muslimer. Även polisen får kritik för att man inte har utvecklat rutiner för att kunna beteckna ett brott som "antimuslimskt", samt att BRÅ (Brottsförebyggande rådet) enligt honom har för snäv definition av islamofobi.

Sist men inte minst får skolundervisningen i Sverige kritik för att de inte har specificerat sig inom ämnet "intolerans mot muslimer".

Man kan summera det hela som väldigt absurt att främlingar med varken några historiska eller etniska kopplingar till Sverige försöker sig på att ge omdömen till det svenska folket vilka tankebanor som är acceptabla och inte."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0