Killar&Tjejer

En snubbe sa åt mig att läsa hans blogg, och det gjorde jag för en gångs skull.
Läste mycket intressant, han skrev om kvinnor och hur "lätta" vi är.

"Föreställ dig situationen, hon är med sina två kompisar och väntar på bussen. Du ser henne och hennes vänner, går fram till, är en intressant person och fångar deras uppmärksamhet. Vem är den attraktiva här egentligen? Om du till och med lyckas få hennes vänner att gilla dig under samtalet ... you're in, garranterat. Och glöm för i helvete inte att ta hennes nummer/facebook/msn/whatever innan du går, har gjort det misstaget med ett stort antal tjejer själv. Du har INGENTING att förlora med en kommentar som "Ni var roliga, ge mig ditt/er nummer så hörs vi!" innan du går.

Ett till tips är att tjejer är mer emotionellt styrda än oss killar, har du någonsin erbjudit eller bjudit med en tjej till något(fest tex) och får svaret "kanske" eller "får se!" för att sedan logiskt försöka övertyga henne till att följa med och till slut fått det hela att resultera i att hon säger nej?

Dude, ändra hennes humör, hennes känslor! Säg att det kommer bli riktigt ballt och att du har någonting du vill visa/berätta för henne(ett beteendemönster om hon själv som du har märkt och tycker om), men när hon kommer dit så måste hon uppföra sig innan du kan visa henne det. Säg det till henne också, "bara om du är snäll så berättar jag!"


Så ändra era tankesätt grabbar, tänk på att du aldrig ska övertyga en tjej logiskt och att du måste påverka henne känslomässigt för att få respons!"



När man läser det han skrivit så börjar man att undra lite, gillar vi alla samma sorts killar/tjejer?
Är vi alla så lika men ändå så olika? Eftersom det finns så många förutsägande meningar om alla, vi alla har fördommar.
Speciellt vi tjejer är bra på att se ner på varandra, klaga på antalet killar som den andra varit med.
Ifall en tjej vart med 2 killar under en kväll så är hon en madrass, då är hon äcklig och hatad utav alla.
Om en kille har legat med två tjejer under en kväll så är det en helt annan sak, eftersom en tjej inte ska göra något sånt.
Väldigt sjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0